Home

Valley Sound Big Band
Music is our passion

Welkom op de website van Valley Sound Big Band! Een orkest uit Roosendaal met een veelzijdig repertoire dat op uiteenlopende evenementen inzetbaar is. De Big Band heeft een klassieke line-up van 5 saxofonisten, 4 trombonisten, 5 trompettisten, pianist, slaggitarist, basgitariste, drummer en daarnaast 2 percussionisten. Op verzoek en bij bepaalde projecten laten diverse zangers en zangeressen het orkest ultiem swingen. De directie is in handen van Peter Bogers. Muziek is onze passie.

Eerstvolgende optreden / Activiteit
Agenda

Raadpleeg onze agenda voor de eerstvolgende optredens. Er staan weer mooie gigs op het programma. En de lijst wordt regelmatig aangevuld. Momenteel is hot de door Valley Sound Big Band georganiseerde big band workshop “Let’s swing with the big band”. Basis is dat u noten kunt lezen. De workshop vindt plaats op zaterdag 24-11-2018 in Cultuurhuis de Suite. U kunt zich aanmelden via info@valleysoundbigband.nl. De workshop voor de sectie hout/saxofoon is reeds vol.

Roosendaal 750

Valley Sound Big Band opent spetterend de feestweek op 21 september 2018 ter gelegenheid van het 750 jaar bestaan van Roosendaal. Het wordt een prachtig concert van VSBB & Friends (HIP!, Sophie, Leonardus, Stef, Matt, Haroun, Claudia) en, met last but not least, the Dutch Just like Robbie Williams. Entree gratis. (Oude) Markt Roosendaal, 21 september 2018, 20.00 uur – middernacht. Zie ook: Roosendaal 750

Repertoire
Van Jazz via Rock & Roll naar Pop

Het repertoire van Valley Sound Big Band bestaat naast het swingende en klassieke Big Band repertoire uit popklassiekers en gezellige rock & roll nummers in een Big Band jasje. Op het repertoire staan stukken van Glenn Miller, Count Basie en Duke Ellington. Ook meer hedendaagse stukken van bijvoorbeeld Michael BublĂ©, Norah Jones, Arturo Sandoval, Gordon Goodwin’s Big Phat Band, New Cool Collective Big Band en Robbie Williams komen aan bod. De swingende muziek van de Valley Sound Big Band is fijn om naar te luisteren en lekker om op te dansen.

boekingen VSBBInformatie en boekingen
Ook tijdens uw evenement?

Valley Sound Big Band kan ook uw feest of evenement muzikaal verrijken en een Jazzy opkikker geven. De muziek van het orkest kan naar wens met behulp van eigen geluidsapparatuur worden versterkt. Zo is er ook een grote variatie mogelijk in vocalisten en kan er op een bepaald thema worden ingesprongen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.