Home

Valley Sound Big Band
Music is our passion

Welkom op de website van Valley Sound Big Band! Een orkest uit Roosendaal met een veelzijdig repertoire dat op uiteenlopende evenementen inzetbaar is. De Big Band heeft een klassieke line-up van 5 saxofonisten, 4 trombonisten, 5 trompettisten, pianist, slaggitarist, basgitariste, drummer en percussionist (vacature). Op verzoek en bij bepaalde projecten laten diverse zangers en zangeressen het orkest ultiem swingen. De directie is in handen van Peter Bogers. Muziek is onze passie.

Eerstvolgende optreden / Activiteit
Agenda

Raadpleeg onze agenda voor de eerstvolgende optredens. Er staan altijd wel mooie gigs op het programma en de lijst wordt regelmatig aangevuld. Wij bereiden ons ondermeer voor op het Bevrijdingsconert op 26 oktober aanstaande in theater de Kring, Roosendaal.

Repertoire
Voor ieder evenement passende muziek

Het repertoire van Valley Sound Big Band bestaat naast het swingende Big Band repertoire uit een breed scala aan muzieksoorten. Daarmee laat de big band zich niet vangen in één bepaalde stijl. Alles komt aan bod. Motown, Disco, Latin, Jazz, Nederlandstalige klassiekers en poprepertoire in Big Band stijl. Maar natuurlijk ook de classics van Glenn Miller en andere grootheden uit het Big Band verleden én heden. Het repertoire wordt afgestemd op het thema van het optreden en wordt ook zang toegevoegd. De opzwepende muziek van de Valley Sound Big Band nodigt uit om naar te luisteren en lekker om op te dansen.

Informatie en boekingen
Ook tijdens uw evenement?

Valley Sound Big Band kan ook uw feest of evenement muzikaal verrijken en een Jazzy opkikker geven. De muziek van het orkest kan naar wens met behulp van eigen geluidsapparatuur worden versterkt. Zo is er ook een grote variatie mogelijk in vocalisten en kan er op een bepaald thema worden ingesprongen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Naar onze Facebook pagina