Workshop Big Band

Op zaterdag 24 november 2018 organiseert Valley Sound Big Band een workshop. Tijdens deze workshop kunnen belangstellenden gratis kennis maken met de prachtige wereld van big band muziek! Er zijn al veel aanmeldingen. De sectie “hout” (saxofoon, fluit, klarinet etc.) zit vol. Maar aanmelden voor de secties ritme, klein koper en groot koper kan nog steeds. Er zijn nog ca. 10 plekken. Gelet op Roosendaal 750 jaar sluiten we de inschrijving op 75 aanmeldingen. Voorwaarde is dat je muziek kunt lezen. Voor jong en oud, ervaren en onervaren. Het wordt een leuke, muzikale en leerzame dag. Inschrijven is kosteloos, incl. koffie, thee en een lunch. De workshop vindt plaats in cultuurhuis De Suite, Roosendaal tussen omstreeks 09.00 en 16.00 uur. Aanmelden kan via: info@valleysoundbigband.nl. Na je inschrijving volgen details over de dag tijdig.